A termékek színe a valóságban eltérhet a képen látottaktól a megjelenítésre használt eszköz beállításaitól függően.

Hófehér duplagéz textilpelenka csomag (2 db)

2.590 Ft

Készletinformáció: elkészítési idő: 4-5 munkanap
db
Leírás

A textilpelenkáknak a mai napig állandó helyük van a minden babakelengye listán. Már évtizedek óta használják és bár az alapvető funkcióját már elveszítette, hiszen átvették a helyét a modernebb pelusok, rengeteg új funkciót kapott, ami által minden családba, ahova baba érkezik egy alap és örök darab.

De miért is szeretjük annyira?

Pelenkázáshoz:
A pelenkázóra terítve sokkal komfortosabbá tudjuk tenni kisbabánk számára a peluscsere perceit, hiszen nem a hideg pelenkázóhoz ér közvetlenül a kis bőre, illetve jó szolgálatot tehet, ha épp a pelus kibontása közben valami kifolyik a pelenkából, mert egy mozdulattal lecserélhető a textilpelenka a baba alatt.

Büfizéshez:
Terítsd a válladra a textilpelenkát, ezáltal védve marad a ruhád, ha babád büfizine etetés közben, vagy után. Bukósabb babák anyukáinak kifejezetten javasolt.

Alvásnál:
Az első néhány hétben, hónapban javasolt alváshoz a baba feje alá tenni egy összehajtogatott textilpelenkát, mivel ilyenkor még alvás közben is előfordulhat büfi, ami ebben az esetben a textilpeluson landol, nem pedig a baba ágyneműjén.

Árnyékolás:
Napsütésben is segítségünkre lehet a textilpelenka, hiszen könnyen a babakocsihoz, vagy az autó ablakához rögzíthető. Ebben az esetben válasszunk minel világosabb színűt és ügyeljünk, hogy ne fogja fel teljesen a levegőt.

Hozzátáplálásnál:
Hozzátáplálás kezdetén sokszor több étel megy a baba ruhájára, mint a pocakjába, ami ellen a legtöbb előke nem nyújt teljes  védelmet. Ilyenkor csak vegyél elő egy textilpelust, terítsd rá és jöhet is a maszatolás.

Mérete: 70x47 cm

Jellemzők

Anyag Pamut
Méret 70x47 cm
Szín Fehér