Minden szülő számára ismerősek az álmatlan éjszakák, a folyamatos bacik és vírusok elleni harc, az immunerősítésért tett folyamatos küzdelem, a pocakfájás, fülfájás, az allergia, vagy a fogacskák okozta kellemetlen, feszítő érzés. Erre nyújt természetes megoldást a parajdi-himalája só különleges keveréke, amely több, mint 84 féle ásványi anyagával siet segítségünkre nap, mint nap.

Sópárnáinkat használhatjuk felmelegítve és lehűtve is attól függően, milyen problémára szeretnénk megoldást találni általa.

Felmelegítés előtt vegyük a sópárna huzatát, majd tegyük 50 fokos előmelegített sütőbe 20-30 percre. Ezután bújtassuk vissza a huzatba és tegyük a problémás részre.

A sópárnákat mikrohullámú sütőbe ne tegyük, mert nagyon gyorsan felhevül és megég a benne található só, valamint a sütőben való felmelegítés után mindig ellenőrizzük a hőmérsékletét, mielőtt használni kezdjük.

Pici babák esetében elegendő, ha a felmelegített sópárnát mellé tesszük, hiszen a levegőbe jutó só ionok segíteni fogják a kicsi szervezetét a pihenésben legyen szó álmatlan éjszakáról, vagy egy meghűlésből való lábadozásról.

Hideg borogatásként alkalmazva helyezzük a sópárnát 20-30 percre a fagyasztóba és tegyük a sajgó területre.

A sópárna megfelelő használat mellett szavatosságát korlátlan ideig megőrzi, így hosszú időn át hű társunk maradhat.